GDPR

Informační povinnost

Ochrana osobních údajů e-shopu Jezírkováfólie.cz

1.

Společnost BROKAR Moravia s.r.o. se sídlem Karvinská 217, 735 61 Chotěbuz, IČ: 2862452, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném u Krajského soudu v Ostravě, oddíl C,  vložka 37065

dále jen „prodávající“ nebo „správce“ zpracovává ve smyslu Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů, dále jen „Nařízení “), následující organizační osobní údaje zákazníka:

-      jméno, příjmení

-      e-mailová adresa

-      telefonní číslo

-      adresa/sídlo

-      doručovací adresa

-      informace o objednávce

 

Kliknutím na „objednat“ v nákupním košíku zákazník souhlasí se zpracováním osobních údajů dle Nařízení i s obchodními podmínkami dle zákona č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů.

2.

Výše uvedené osobní údaje organizačního charakteru je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a dodání objednaného zboží a další plnění, pokud k němu mezi zákazníkem a prodávajícím dojde. Takové zpracování osobních údajů umožňuje a je plně v souladu s čl. 6 odst. 1 Nařízení – zpracování je nezbytné v rámci obchodní činnosti prodávajícího.

3.

Osobní údaje zákazníka jsou naprosto důvěrné a jsou zabezpečeny proti jakémukoli zneužití.

Správce osobní údaje uchovává pouze v nezbytně nutném rozsahu a době nezbytně nutné k vyřízení objednávky a budou použity jen pro nutné úkony s tímto spojené.  Na žádost zákazníka (např. emailem, písemně nebo telefonicky) budou osobní údaje z databáze vymazány a nebudou nadále zpracovávány.

V případě zájmu o odstranění osobních údajů, lze kontaktovat správce s touto žádostí na výše uvedené adrese, e-mailu: obchod@jezirkovafolie.cz, tel. č. +420 702 090 220. Osobní údaje budou neprodleně odstraněny.    

4.

Zákazník bere na vědomí a souhlasí, že osobní údaje pro správce zpracovávají také další zpracovatelé, jež poskytují záruky vhodného zpracování a ochrany osobních údajů - poskytovatel redakčního systému e-shopu, dodavatelé objednaného zboží, zasílatelé (přepravní společnosti), které se zavazují ve svých obchodních podmínkách, že s údaji, jež přijmou od příkazce za účelem vykonání přepravních či souvisejících služeb, a které mají charakter osobních údajů, budou zacházet v souladu s platnou legislativou ČR a EU a nebudou je využívat k žádnému jinému účelu, než k plnění činnosti ve prospěch subjektu údajů.

5.

Správce osobních údajů se zavazuje vydáním vlastního vnitřního předpisu zajistit, že jeho zaměstnanci, kteří mají přístup k osobním údajům zákazníka, jsou řádně poučeni o zásadách nakládání s osobními údaji, o zachování mlčenlivosti a o přijatých vnitřních bezpečnostních a organizačních opatřeních v souladu s Nařízením.

6.

Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky neužívá na této webové stránce soubory cookies, ani nezasílá kupujícím obchodní nebo reklamní sdělení.  

7.

Zákazník bere na vědomí že podle Nařízení má:

-      právo na potvrzení o zpracování osobních údajů + info

-      právo na aktualizaci nebo opravu

-      právo na výmaz

-      právo na omezení zpracování

-       právo na přenos

-       právo vznést námitku proti zpracování

-       právo podat stížnost u Úřadu na ochranu osobních údajů

 

Účinnost 25.5.2018

 

 

 
 

Brokar.cz | Moderní obrazy | Jezírková fólie |  optimalizace PageRank.cz  | Jazierkova folia | 

  © 2018 PS Media s.r.o.   -  powered by redakce-online.cz         SEO webu sledují SEO nástroje.cz